8. maaliskuuta 2023

Sääntömääräinen vuosikokous ja Geni-kerho

Hämeenlinnan sukututkimusseuran sääntömääräinen vuosikokous pidetään torstaina 16.3. klo 17 alkaen Hämeenlinnan kumppanuustalon auditoriossa (Kirjastokatu 1, toinen kerros).

Sääntömääräisten vuosikokousasioiden jälkeen uutena toimintamuotona aloittava Geni-kerho kokoontuu. Mikä se Geni oikein on? Miten sitä käytetään - tai kannattaako sitä edes käyttää? Anne Metsäpuron ja Mervi Lammen johdolla Geni-kerhossa tutustutaan tuhansien sukututkijoiden käyttämään Geni-yhteisöpalveluun käytännönläheisellä tavalla ihmetellen, kysellen ja yhdessä oppien. Osallistujat voivat ottaa mukaan oman kannettavan tietokoneen.

HUOM! Seuraavaksi tärkeää tietoa saapumisesta kumppanuustalolle.

Kumppanuustalon pääovi sulkeutuu klo 16, minkä jälkeen Turuntietä kohtisuoraan olevasta, rappusten yläpäässä sijaitsevasta pääovesta EI PÄÄSE SISÄÄN. Kulku kumppanuustaloon tapahtuu Kirjastokadun puoleisesta sivuovesta (talon pohjoispuolella). Se on esteetön sisäänkäynti. Kirjastokadun sivuovella päivystää vähän ennen tilaisuuden alkamista henkilö, joka laskee ihmiset sisään. Siellä on myös hissi, jolla pääsee suoraan toiseen kerrokseen. Auditorio löytyy toisesta kerroksesta vasemmalta. Talossa on myös opastekylttejä.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin, tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole hyvä ja kirjoita kommenttisi. Se julkaistaan hyväksymisen jälkeen. Kiitos.