22. marraskuuta 2021

Tervetuloa pikkujouluihin!

Hämeenlinnan sukututkimusseuran pikkujouluja vietetään torstaina 25.11. klo 15-18 Kansallisarkiston Hämeenlinnan toimipaikassa. Ohjelmassa on lyhyitä esityksiä, joissa kuullaan sekä yhdistyksen ja sukututkimuskentän että Kansallisarkistonkin ajankohtaisia kuulumisia. Esitysten aikataulut näet oheisesta liitteestä (napsauta kuva isommaksi).

Pikkujouluihin ovat kaikki jäsenet, niin vanhat kuin uudetkin lämpimästi tervetulleita! Laita tonttulakki päähän, ota vaikka puoliso tai kaveri mukaan ja tule arkistolle nauttimaan toisten sukututkijoiden seurasta ja jouluisesta kahvitarjoilusta. Jos et ehdi heti kolmeksi – ei hätää! Pikkujoulut jatkuvat aina kuuteen asti.

Tarjolla on koko pikkujoulujen ajan sukututkimusneuvontaa ja -vinkkejä.  Voit ottaa vaikka oman kannettavan koneesi mukaan, jos sinulla on jotain kysyttävää esim. sukututkimusohjelmistoista tai geneettisestä sukututkimuksesta.

Vaikka tonttulakki on vaihtoehtoinen asuste, on kasvomaskin käytöstä voimassa vahva suositus. Noudata myös hyvää käsihygieniaa äläkä tule pikkujouluihin flunssaisena!

Tip-tap-tapaamisiin torstaina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole hyvä ja kirjoita kommenttisi. Se julkaistaan hyväksymisen jälkeen. Kiitos.