17. marraskuuta 2020

Torstain esitelmätilaisuus poikkeuksellisesti verkossa

Hämeenlinnan sukututkimusseuran marraskuun esitelmätilaisuus järjestetään koronapandemiasta johtuen poikkeuksellisesti etäluentona verkossa eikä Kansallisarkisto Hämeenlinnassa. Näin jokainen aiheesta kiinnostunut voi osallistua luennolle turvallisesti kotoaan käsin.

Tilaisuudessa FT Ella Viitaniemi luennoi aiheesta "Tilaton väestö Länsi-Suomessa 1600-1800". Esitelmässä pohditaan, miksi Länsi-Suomeen muodostui iso joukko tilatonta väestöä. Mikä heidän tehtävänsä, merkityksensä ja toimintamahdollisuutensa yhteisössä oli? Ella Viitaniemen ja Riikka Miettisen toimittama Reunamailla-kirja ilmestyi vuonna 2018 Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran julkaisemana.

Tilaisuus alkaa torstaina 19.11. klo 17, mutta siihen voi liittyä mukaan jo klo 16.30 alkaen, jolloin yhteys verkkoluennolle avataan. Kuulija tarvitsee tietokoneen, jossa on nettiyhteys sekä lisäksi joko tietokoneeseen liitettävät kuulokkeet tai kaiuttimet. Kuulijat liiityvät luennolle internetselaimen kautta, erillistä sovellusta ei tarvita. Suositeltava internetselain on Microsoft Edge tai Google Chrome. Kuulijoiden pyydetään sulkemaan kameransa ja mykistämään mikrofoninsa.

LINKKI VERKKOLUENNOLLE (avautuu to 19.11. klo 16.30)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole hyvä ja kirjoita kommenttisi. Se julkaistaan hyväksymisen jälkeen. Kiitos.