10. maaliskuuta 2020

Äiti- ja isälinjat DNA-piirissä

Hämeenlinnan sukututkimusseuran DNA-piiri kokoontuu torstaina 12.3. klo 17-19Kokoontumispaikkana on MAP-kirkon sukututkimuskeskus, Saaristenkatu 16 (matala rakennus, jossa on ennen toiminut sähköliike), Hämeenlinna.

Maaliskuun tapaamisessa tutustutaan lähemmin äitinlinjan testeihin, joiden avulla pääsee tuhansia, jopa kymmeniätuhansia vuosia ajassa taaksepäin ja saa oman paikkansa ihmiskunnan sukupuussa. Lisäksi katsotaan tarkemmin BigY-testiä ja tulosten tulkitsemista.

DNA-piiriin voi tulla kuka tahansa geneettisestä sukututkimuksesta kiinnostunut, niin aloittelija, pidemmälle ehtinyt alan harrastaja kuin testin teettämistä vielä harkitseva. DNA-piirissä jaetaan tietoa ja vinkkejä geneettisestä sukututkimuksesta ja testitulosten tulkitsemisesta. Vapaamuotoisiin kokoontumisiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen eikä sitoutua tulemaan joka tapaamiseen, vaan voi tulla niinä kertoina kuin itselle sopii. Eikä haittaa, vaikket olisi ollut vielä yhdessäkään kokoontumissa - piiriin voi tulla mukaan ihan milloin vaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole hyvä ja kirjoita kommenttisi. Se julkaistaan hyväksymisen jälkeen. Kiitos.