10. syyskuuta 2019

Syksyn ensimmäinen DNA-piiri

Hämeenlinnan sukututkimusseuran DNA-piiri kokoaa yhteen geneettisestä suku­tutkimuksesta kiinnostuneet kerran kuukaudessa. Syyskauden ensimmäinen kokoontumiskerta on torstaina 12.9. klo 17-19. (HUOM! Uusi kellonaika!) Kokoontumispaikkana on MAP-kirkon sukututkimuskeskus, Saaristenkatu 16 (matala rakennus, jossa on ennen toiminut sähköliike), Hämeenlinna.

Syyskuun tapaamisessa käydään läpi kesän aikana tapahtunutta, kerrotaan viimeisimmät kuulumiset ja kiinnostavimmat löydöt. Lisäksi tilaisuudessa on mahdollisuus kysyä DNA-testeistä, tulosten tulkitsemisesta ja muusta geneettiseen sukututkimukseen liittyvästä. Jos aikaa jää, niin käydään läpi testitulosten siirtäminen Gedmatch-palveluun.

DNA-piiriin voi tulla kuka tahansa geneettisestä sukututkimuksesta kiinnostunut, niin aloittelija, pidemmälle ehtinyt alan harrastaja kuin testin teettämistä vielä harkitseva. DNA-piirissä jaetaan tietoa ja vinkkejä geneettisestä sukututkimuksesta ja testitulosten tulkitsemisesta. Vapaamuotoisiin kokoontumisiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen eikä sitoutua tulemaan joka tapaamiseen, vaan voi tulla niinä kertoina kuin itselle sopii. Eikä haittaa, vaikket olisi ollut vielä yhdessäkään kokoontumissa - piiriin voi tulla mukaan ihan milloin vaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole hyvä ja kirjoita kommenttisi. Se julkaistaan hyväksymisen jälkeen. Kiitos.