6. marraskuuta 2018

DNA-piiri kokoontuu 8.11.

Hämeenlinnan sukututkimusseuran DNA-piiri kokoaa yhteen geneettisestä suku­tutkimuksesta kiinnostuneet kerran kuukaudessa. Seuraava kokoontumiskerta on torstaina 8.11. klo 18-20.
Kokoontumispaikkana on MAP-kirkon sukututkimuskeskus, Saaristenkatu 16 (matala rakennus, jossa on ennen toiminut sähköliike), Hämeenlinna.

Marraskuun kokoontumiskerralla kerrataan ensin vähän aikaisemmin läpikäytyjä, joten mukaan voivat hyvin tulla uudetkin kävijät. Lisäksi tutustutaan isänlinjantestiin (Y-testi) ja katsotaan sukupuun rakentamista FamilyTreeDNA-sivustolla. Lisäksi on vapaata keskustelua.

DNA-piiriin voi tulla kuka tahansa geneettisestä sukututkimuksesta kiinnostunut, niin aloittelija, pidemmälle ehtinyt alan harrastaja kuin testin teettämistä vielä harkitseva. DNA-piirissä jaetaan tietoa ja vinkkejä geneettisestä sukututkimuksesta ja testitulosten tulkitsemisesta. Vapaamuotoisiin kokoontumisiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen eikä sitoutua tulemaan joka tapaamiseen, vaan voi tulla niinä kertoina kuin itselle sopii. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole hyvä ja kirjoita kommenttisi. Se julkaistaan hyväksymisen jälkeen. Kiitos.